BISTRO SÖDRA 32 EVENEMANGSMENY
Vid stora evenemang gäller denna menyn
Förrätter
Tapas Tallrik (minst för 2)
8 stycken kökets val av små mezes
Skagentoast
Swedish classic dish of hand peeled prawns bound in a lemon, dill mayonaisse served with toasted bread
Vitlöksbröd
Garlic bread with mint yoghurt
Calamares
Dusted in flour, dipp fried squid with fresh lemon and aioli
Gambas
Deep fried shrimps with garlic and chili pepper
Filodegsrullar Friterad filodegsrullader fyllda med ost och persilja serveras med mynta yoghurt
Deep fried cheese and parsley rolls served with mint yoghurt
Tzatziki
Ezme
fin hackad tomat,persilja,lök,gurka med stark paprika pure
Varmrätter
Wienerschnitzel
Kalvschnitzel med gröna ärtor samt kapris och ansjovis, stekt potatis, rödvinsås.
Veal Wiener Schnitzel with green peas, capers, fried potatoes, redwine sauce, and herbbutter.
Kycklingfilé
Kycklingfilé med stekta grönsaker, sötpotatis och bearniesesås.
Hamburgare / Cheeseburgare 220 gr
Pommes med tryffel aioli.
Grill Mix tallrik med oxfile, kycklingfile, lammracks, nöttfärsbiffar serveras stekt potatis och 3 olika såser
A mix grill platter with beff fillet, chicken, lamb racks, meatballs served with stekt potatoes and 3 different sauces
Grillad Oxfilé 200 gr
Med grillade grönsaker, stjärnanis smör,potatisgratäng och rödvinsås
Grilled beef tenderloin grilled vegetables,staranis butter, potato gratin and redwinesauce
Skaldjurstallrik /Sea food Platter
Friterade calamares, musslor, gambas serverad med aioli, tartarsås och pommes.
Pasta Oxfilé
Oxfilé med portabello, schalottenlök, grädde och persilja
Toppad med tryffelolja och hyvlad parmesan
Portabello pasta with beef fillet, schalotten onion, cream, parsley
On top truffle oil and parmesan cheese
Vegetarisk tallrik
Vinbladsdolmar, grillad haloumi, marinerade oliver, kronärtskocka, aubergineröra serveras med sötpotatis samt vitlöksbröd